Carola van der Laan

Samen sterk

Van der Laan notariaat is de praktijk van Carola van der Laan. In oktober 2010 is zij benoemd tot notaris in Oldebroek. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met een kandidaat-notaris, een notarisklerk en een aantal notarieel medewerkers. Allemaal met de nodige ervaring en bekend met de regio. Samen vormen we een sterk team.

Waarom Van der Laan?

Ons kantoor staat letterlijk voor u open. U kunt bij ons gewoon even binnen lopen om iets te vragen of te overleggen. Daarvoor hoeft u niet eens te wachten tot het inloopspreekuur dat we elke donderdagmiddag houden (maar het mag natuurlijk wel).

Een notaris heb je nodig op belangrijke momenten in je leven. Bij die momenten staan we graag even stil. Want een huis koop je niet zo snel als een broodje kaas. En bepalen wat er met je bezittingen moet gebeuren als je overlijdt, regel je ook niet binnen een minuut. Daarom nemen we de tijd voor u. Geen gestress, maar oprechte aandacht.

Het team

Carien van Pijkeren

Carien van Pijkeren

kandidaat-notaris

“Ik vind het mooi dat ik iets voor mensen kan betekenen op belangrijke momenten in hun leven. Ons vak brengt natuurlijk veel papierwerk met zich mee, maar er is gelukkig ook veel contact met klanten. Bijvoorbeeld als Carola zelf niet aanwezig kan zijn bij het passeren van een akte. Dan neem ik graag voor haar waar.”

Aandachtsgebieden:
- agrarisch recht
- estate planning
- familierecht
- erfrecht
Carola van der Laan

Carola van der Laan

notaris

“Ik neem graag de tijd voor mensen, of het nu om een echtpaar gaat, een hele familie of een ondernemer. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, geef ik mijn klanten het vertrouwen hun verhaal te vertellen. Dat schept een band en dat helpt mij m’n vak goed uit te oefenen.”

Aandachtsgebieden:
- familierecht
- ondernemingsrecht
- erfrecht
- mediation
- estate planning
Wim Jansen

Wim Jansen

notarisklerk

“Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, commercieel vastgoed of een nieuwbouwproject, er is altijd wel iets wat uitgezocht moet worden. Dat maakt mijn werk boeiend. Als de akte van levering dan uiteindelijk getekend kan worden, nemen we daar ook echt even de tijd voor. Een huis kopen is immers een feestje.”

Aandachtsgebieden:
- onroerend goed
Daniëlle van Dorp

Daniëlle van Dorp

notarieel medewerker

“Soms is het wel een beetje stressvol om alles goed voor te bereiden. Dat moet heel nauwkeurig gebeuren, want er mogen geen fouten in de akte staan. Als het dan toch gelukt is en ik de akte twee minuten voor tijd kan klaar leggen, ben ik heel blij. Dan hebben we het toch maar weer mooi gefixt.”

Mathilde Eibrink

Mathilde Eibrink

notarieel medewerker

“Toen ik twaalf was, wist ik al dat ik later op een notariskantoor wilde werken. Nu, na zo veel jaren in het notariaat, werk ik er nog steeds graag, omdat het zo afwisselend is. Het loopt altijd anders dan je denkt, dat is leuk. En ik zorg er graag voor dat alles netjes en juist bij de klant terecht komt.”

Myrthe van Gelder

Myrthe van Gelder

notarieel medewerker

“Notarissen hebben best wel een saai imago, maar hier werken is totaal niet saai. Er speelt zo veel en ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en alles goed te regelen voor onze klanten. Fijn dat ik zo iets kan betekenen voor de mensen in deze regio.”

Gertine Evenboer

Gertine Evenboer

notarieel en administratief medewerker

“Ik werk al jaren in het notariaat, maar vind het nog steeds interessant. Geen dag is hetzelfde. En ook al komt er een spoedzaak tussendoor, ik houd strak in de gaten wat er vandaag moet gebeuren en zorg ervoor dat dat ook echt gebeurt. Een akte moet nu eenmaal op tijd passeren.”

1235476